We’re hiring Bike Tour Guides (Dutch speaking)

We’re looking  for  Dutch speaking Bike Tour Guides

De functie
Je fietst met een groep van maximaal 12 fietsers door Manhattan, Brooklyn of Central Park en laat hun de stad door jouw ogen zien. Doordat je goed en enthousiast kunt vertellen over Brooklyn en NYC bezorg je mensen de tour van hun leven.

Enjoying the view from Brooklyn Bridge Park

Wie ben jij
Je weet veel van de geschiedenis en gebouwen, parken en populaire geschiedenis van New York/Brooklyn en je kunt je kennis en liefde voor de stad overbrengen op een groep. Je vindt het leuk om met mensen op te trekken en weet hen op hun gemak te stellen en de leiding te nemen. Je hebt bent in een conditie om een paar uur per dag te fietsen. Je bent stressbestendig en staat open voor vragen en suggesties van deelnemers.

Wat heb je in ieder geval nodig
Kennis van de stad NY en Brooklyn
Gidsenlicentie van de stad New York
Licentie om te werken in de USA
Goede contactuele en sociale vaardigheden
Stressbestendig
Flexibel
Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Goede conditie
Beheersing van het Engels
Beheersing andere moderne talen is een pre

Wat bieden wij
Leuk en flexibel werk in een internationaal gidsenteam. De verdiensten zijn een vast bedrag per toer. De tips zijn voor jou. Als we vinden dat je een goede gids in spé bent, maar je hebt je gidsenliscentie nog niet, dan draagt Rolling Orange Bike Tours bij in het de kosten voor het gidsenexamen. Je kunt aan de slag na het behalen van je gidslicentie.

Solliciteren
Denk je dat je geschikt ben om onze gasten een onvergetelijke fietstoer te geven, zodat ze graag nog een keer terugkomen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je c.v. met motivatie naar Christian Nicolas: info@rollingorangebikes.com