BROOKLYN & MANHATTAN FIETS TOUR

In a New York minute, everything can change – Don Henly

Heb je ook al zoveel gehoord over Brooklyn? Het is de meest bruisende wijk van New York City! Kunstenaars, artiesten, young professionals, gezinnen… Iedereen wil in Brooklyn wonen. Wij laten je zien wat er zo speciaal is aan de grootste en levendigste wijk van NYC. En als kers op de taart, fietsen we ook nog naar lower Manhattan. Want Manhattan was, is en blijft Manhattan. Fabulous!

Brooklyn and Manhattan bridges view from Dumbo

Brooklyn and Manhattan bridges view from Dumbo

Rij door de mooiste wijken van Brooklyn, waar je op iedere hoek wel een leuk restauntje, koffiebarretje of winkeltje ziet. Ontdek Red Hook – of Rode Hoek – en laat je vertellen over de Nederlandse wortels van Brooklyn. Rust uit aan zee met een ongelooflijk uitzicht op Lady Liberty. Ontdek Brooklyn Bridge park en geniet van het schitterende uitzicht op Manhattan. Rij naar het beroemde uitzicht op Brooklyn en Manhattan Bridges vanuit DUMBO -Down Under Manhattan Bridge Overpass – voordat je de brug ook daadwerkelijk oversteekt per fiets.

China town, zo ontsnapt uit de film

China town, zo ontsnapt uit de film

In Manhattan rij je onder andere door China Town, waar je van alles hoort over deze beroemde en beruchte wijk en zijn ‘thongs’ of eigenlijk gangs. Rij verder door lower Manhattan, langs het United District Court en hoor waar alle rechtszaak films nu echt worden opgenomen. Onze gidsen kunnen je alles vertellen over wat je ziet en waar je doorheen fietst. De perfecte kennismaking met Brooklyn en Manhattan op een en dezelfde dag!

Tour highlights:
Red Hook
Cobble Hill,
Brooklyn Heights
Brooklyn Bridge Park
DUMBO – Down Under Manhattan Bridge Overpass
Manhattan Bridge
Chinatown
United States District Court
Brooklyn Bridge
en nog veel meer.

Biking in beautiful historic Brooklyn

Biking in beautiful historic Brooklyn

Nederlands- en Engelstalige gidsen
Onze gidsen zijn Nederlands- en Engelstalig en willen graag hun kennis over hun geliefde stad met je delen. Wees niet bang om vragen te stellen, dat vinden ze alleen maar leuk! Als je bij voorkeur een Nederlandstalige gids wilt, geef dit dan even aan, het lukt meestal wel om dat voor je te regelen!

Praktische informatie
De tour start meerdere dagen per week vanaf Gowanus in Brooklyn om 2 uur.
Tour duur: 3 uur
Kosten: $ 69 per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar $ 59. Deze prijzen zijn exclusief 8,875% state tax.

De tour is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Helmen zijn verplicht voor alle kinderen van 14 jaar en jonger.

Onze gidsen hebben een gidslicentie en spreken Nederlands en Engels.
Book Now