PRIVÉ TOURS

Naast onze standaard tour is het ook mogelijk een privé tour te boeken. Wat is er nu leuker dan met je eigen gids een aantal uur of zelfs een hele dag the City of Lights op de fiets te verkennen!

Afhankelijk van de gekozen dag en tijd is het mogelijk om op de fiets te stappen onder begleiding van een van onze Nederlandstalige gidsen of een van onze Engelstalige gidsen.

Voorafgaand aan de tour wordt besproken wat jullie graag willen zien en zo stellen we samen een tour samen. Het is natuurlijk ook mogelijk je helemaal te laten verrassen door de gids die samen met jullie op pad gaat!

Het is daarnaast ook mogelijk om onze standaard tours met jullie eigen groep te fietsen. Zo kan je met je eigen familie, vrienden of collega’s optimaal genieten van de tour en van de ingelaste fotomomenten!

Beautiful views on Manhattan

Beautiful views on Manhattan

Nederlands- en Engelstalige gidsen
Onze gidsen zijn Nederlands- en Engelstalig en willen graag hun kennis over hun geliefde stad met je delen. Wees niet bang om vragen te stellen, dat vinden ze alleen maar leuk! Als je bij voorkeur een Nederlandstalige gids wilt, geef dit dan even aan, het lukt meestal wel om dat voor je te regelen!

Praktische informatie
De tour kan starten vanaf Gowanus in Brooklyn of vanuit de Upper West Side in Manhattan. Dit is afhankelijk van wat jullie tijdens jullie tour allemaal willen zien.
Tour duur en aanvangstijd:  in overleg

Kosten (alle prijzen zijn voor groepen van 1-4 personen):
- Central Park  (2 uur 15 min)  -  $400, extra persoon $ 45 , maximaal 10 personen
- Brooklyn / Manhattan (3 uur)  -  $500, extra persoon $ 45, maximaal 8 personen
- Island tour – 3 wijken in 1 dag (7 uur)  -  $700, extra persoon $ 100, maximaal 8 personen
- Gepersonaliseerde tour  -  Prijzen in overleg
Genoemde prijzen zijn excl. 8,875% belasting.

Wil je – kleine – kinderen meenemen? We hebben kinderzitjes voor peuters die maximaal 20 kilo wegen en kinderfietsen beschikbaar. Laat ons even weten hoe oud je kinderen zijn en of ze zelfstandig kunnen fietsen.Helmen zijn verplicht voor alle kinderen van 14 jaar en jonger.

Onze gidsen hebben een gidslicentie en spreken Nederlands en Engels.

Voor meer informatie of het maken van een boeking neem contact op via e-mail : [email protected] of per telefoon via: +1 347 554 4162

Iconic view from Sheep Meadow

Iconic view from Sheep Meadow