ISLAND TOUR – 3 wijken in 1 dag

Staten Island Tour
Brooklyn, Manhattan en Staten Island in één dag!

Whether you’re a brother or whether you’re a mother. You’re staying Alive – Bee Gees

Wil je veel zien, maar heb je genoeg van al dat lopen door de stad? Gedraag je dan als een echte New Yorker en doe alles op één dag: Brooklyn, Manhattan en Staten Island. Maar dan wel als een Nederlander: op de fiets en met de boot!

Enjoying the view from Brooklyn Bridge Park

Enjoying the view from Brooklyn Bridge Park

Ga met ons mee naar Brooklyn, waar je niet alleen naar Williamsburg gaat, waar het ‘de hippest place on earth’ is, maar zie ook de andere kant van Williamsburg, waar ook de grootste gemeenschap Chassidische joden ter wereld woont. Rij naar Red Hook en ervaar het andere uiterste van Brooklyn: een dorpje, aan de rand van de metropool. Steek in een wip de East River over met de ferry, terwijl je geniet van het ongelooflijke uitzicht op Brooklyn en Manhattan. Hou je camera in de aanslag! In Manhattan rijd je door het drukke Financial District, waar de Nederlanders 400 jaar geleden Nieuw Amsterdam stichtten.

Explore the Financial District in lower Manhattan

Explore the Financial District in lower Manhattan

Als je genoeg hebt van de drukke stad, puf je lekker uit op de Staten Island Ferry terwijl je Manhattan in de verte ziet wegglijden. Je vaart langs Lady Liberty naar Staten Island, dat ook wel het volgende Brooklyn wordt genoemd. Rij over dit schitterende eiland en ontdek plekken waar je als gewone tourist nooit zo komen. Misschien kun je nog even pootje baden in de oceaan, voordat je begint aan je tocht terug naar Brooklyn.

Brooklyn
Manhattan
Staten Island
East River Ferry
Staten Island Ferry

The Staten Island Ferry allows more views on the city

The Staten Island Ferry allows more views on the city

Voor vertrek overlegt de gids met groep wat jullie precieze route wordt die dag, op basis van wat je al gezien hebt of nog graag zou willen zien. De route van deze tour is het meest flexibel van alle tours die Rolling Orange Bike Tours aanbiedt, zoveel mogelijk op maat gemaakt van alle deelnemers.

Lady Liberty

Lady Liberty

Tour details

De dagtour vertrekt op verschillende dagen vanuit Brooklyn.
Start om 10 uur ‘s ochtends
.
Duur: 7 uur
Prijs: $ 135 per persoon, inclusief ticket East River Ferry, SI ferry is gratis. Lunch niet inclusief. Deze prijzen zijn exclusief 8,875% state tax.

De tour kan geboekt worden voor kinderen vanaf 16 jaar.

Onze gidsen hebben een gidslicentie en spreken Nederlands of Engels.

Boek de  Island Tour via onderstaande button.


Book Now